Search This Blog

Tuesday, 17 June 2008

I'm on the Hot Seat

Another tag from Miss Beautiful Francine. She put me on the hot seat.
Are you deeply in love with your spouse or boyfriend/Girlfriend? If you do, let’s try how well you remember the moment of your life with him. But before you put yourself in the hot seat please read the rules of this tag first.
RULES:
1. This tag should be pass on to your closest friends.
2. Visit the blog of the person you’ve got this tag.
3. Leave a comment on her/his tag post. Be sure to thank her/him for this tag.
4. Highlight and link all the list of people who accepted this tag by visiting their blog site.
5. There are 10 questions that you need to answer but you will be the one to write the 10th question for the next person you want to pass this tag.
15. PureLove 16. ADD YOUR BLOG HERE!
Here’s your questions: Be Honest and True!
1. How did you meet your husband/wife or boyfriend/girlfriend?
Answer: in the world wide web through my friend Amor
2. Where did you go in your first date?
Answer: with chaperon in Turtle Island (Surigao), without chaperon in Manila (Wow Philippines)
3. When was your first intimate kiss?
Answer: Nov 17, 2003 at 1700,
4. How many girlfriends/boyfriends he/she had in the past? Do you honestly know?
Answer: a lot...they're all bitches hehehe just kidding, some are nice
5. What is his/her ethnicity?
Answer: America Norwegian
6. What is his/her favorite food?
Answer : Mexican Manudo, Lasagna
7. What is he/she like if he/she is mad?
Answer: quiet
8. What are the things he/she did you thought is the most romantic thing he’d/she’d ever done?Answer: giving me gifts without any occasion...he gave me presents just because kuno..then he always protect me from any suspected bitches hehe.
9. Describe how he/you proposed to you.
Answer: you mean how I proposed to him??!!lol..he just asked me that question and I said yes .. Well that was during my 24th bday, and he gave me a birthday card with the ring in it asking if I want to be his wife..with those diamonds around the ring..hell yeah!! yah I know I'm a b**. But seriously,he's really my answered prayer, I prayed for him every morning for so many days in San Roque Adoration Chapel in Alabang before I go to work ..then he came along..promise...
10. What is the most expensive gift you ever to your husband?
priceless...my children..
I want to tag my beautiful friends Jet, Lou and Norms.
Thank you guys.













LinkWithin

Related Posts with Thumbnails